Asiallista keskustelua kannabiksen haitoista

Asiallista keskustelua kannabiksen haitoista, kiitos.

Itse poltellut satunnaisesti (n. kerran kk) viitisen vuotta, viimeaikoina on tullut tosi epämiellyttäviä fiiliksiä poltosta, rintakipua, sydämentykytystä, paniikkikohtauksia, ahdistuneisuutta, sosiaalisten tilanteiden pelkoa, kuolemanpelkoa, lihassärkyjä, hengenahdistusta ja muuta semmoista.

Suora linkki kannabikseen on se, että fibat tulee aina sen aikana tai muutama päivä siitä.

Harmittaa, koska ennen pystyin polttamaan ilman huolenhäivää, nyt joka kerta kuumottaa tuleeko ne olot vai ei.

Pidän kannabista melko harmittomana silti, sopii joillekkin. Näköjään vaan minulla laukaissut jonkun piilevän paniikki/ahdistuneisuushäiriön.
Laajenna kaikki kuvat.
>> No. 5900822
Heikentää oppimiskykyä, muistia ja reaktionopeutta.
Ja aiheuttaa skitsofreniaa.

Eipä ole siis kovin harmiton.
in b4 jonnebisjonnet ulisee
>> No. 5900825
  Tässä vielä 420nyymeille hyvä biisu, jonka tahdissa on mukava poltella.

-AP
>> No. 5900852
Tiedosto 13270680399.jpg - (20.23KB , 360x362 , 131793205711.jpg )
5900852
polta tasurit
>> No. 5900877
>>5900852
Polton lisääminen pahentaa vaan fiboja.
>> No. 5900897
Arvostan yritystäsi AP, mutta
-ylilauta
-asiallinen keskustelu
>> No. 5900898
>>5900822
Pysyvästi?
>> No. 5900908
Viikonloppukäytössä lähes haitaton, mitä nyt saattaa ahdistaa ja tehdä paniikkikohtauksen, kuten AP itsekkin sanoi, joka on ohimenevää ja sinänsä harmitonta.

Päivittäispolttelu taas nostaa psyykkisten sairauksien riskiä samalla tasolle kuin viikonloppukännit, eli en suosittele. Myöskin jatkuva pössyttely ottaa keuhkojen päälle, joten suosittelen vaporisaattorin hankkimista.
>> No. 5900917
>>5900822
>Ja aiheuttaa skitsofreniaa.
Ei aiheuta. Voi laukaista piilevän skitsofrenian, mutta ei aiheuta sitä.
>> No. 5900928
>>5900897
tämä yli 9000 auringon voimalla
>> No. 5900929
Päätin kirjoittaa elämästäni ja kokemuksistani alkoholiin teille luettavaksi. Olen tällä hetkellä katkolla kroonisen haimatulehduksen sekä maksakirroosin johdosta.

Olen erittäin urheilullinen mies. harrastin hiihtoa talvisin sekä myös kesäisin juoksua ja vaellusta. Pidin elämästä ja kuntoni oli loistava, kannabis kuului siihen aikaan joka päiväiseen elämään. 11 Vuotta sitten jouduin vakavaan liikenne onnetomuuteen kun rattijuoppo ajoi autoni keulaan. Sain eri asteen vammoja ympäri kehoani.

Jouduin lopettamaan kaiken urheilun ja lopulta jopa työni sekä kannabiksen käyttöni. Vihasin maailmaa. Makasin päivät pitkät sängyllä selaten nettiä. Opiskelin lakia, sekä fysioterapiaa. Jos jokin asia minua kiinnosti, niin tartuin siihen. Halusin tietää kaiken. Varsinkin alkoholi kiinnosti minua, varmaankin sen takia koska tunsin itseni kokevan niin paljon vääryyttä.

Aloin tutkimaan alkoholia ja sen vaikutuksia tarkemmin, alkoholi oli mielestäni erittäin kiehtovaa,keskimääräinen kuolin ikä alkoholisteilla oli 45v toisin kun kannabista käyttäessä olisin saattanut puksutella 90v. Halusin kokeilla, koska olin miettinyt jopa itsemurhaa. Mitä menetettävää?

Viikonloppuna lähdin kävelemään kylille (olin kuulut että silloin on helppo hankkia viinaa juopuneilta) ja näin yhden pahamaineisen tyypin, jonka olen kuullut käyttävän alkoholia. odotin baarin ulko puolella valomerkkiä että kyseinen viina trokari tulisi ulos , hiukan jännityneenä kävelin henkilöä kohden ja vedin hänet syrjään ja kysyin että saisiko häneltä "viinaa".

Vastaus oli hieman yllättävä: "No tottakai!".
Lähdimme kävelemään viina trokarin kämpille.

Olin todella peloissani mutta mietin että nyt tai ei koskaan. Ovi aukesi ja näin monta tuttua naamaa, joita olen yrittänyt vältellä heidän alkoholimaineen takia. He säikähtivät ja käskivät minun olla hiljaa asiasta. Nyökkäsin ja hetken puhuttuani sain absintti paukun käteeni.

Puklasin paljon ja en oikein pitänyt mausta. En tuntenut mitään vaikutusta. Olin aloittamassa lausetta kunnes pamahti. Hymy levisi kasvoille samalla tunsin ripulin valuvan housuuni, nauroin. Muut kysyivät: "Taisi olla eka kerta ku mies ottaa viinaa?"

Lähdin aamulla pois ja mietin päässäni että haluaisin vielä kokeilla viinaa ja unohtaa totaalisesti kannabiksen. Olin kumminkin ennakkoluuloinen heidän porukkaa vastaan. Seuraavana viikonloppuna yksi heistä tuli kysymään että tulisinko jatkoille. Siitä se lähti.

Ostin heiltä pirtua ja aloin pyörimään joka viikonloppu siinä seurassa, myöhemmin myös arkisin ja lopulta joka päivä. Jossain vaiheessa kuvioihin tuli poliisi. "Entä jos joku saa tietää?" Oli liian myöhäistä. Kaverini lähtivät ja syrjäydyin kaikesta. Halusin vaan juoda.

Kuukausien jälkeen tajusin että miksi ihmeessä pakoilla? Jos kaverini eivät hyväksy minua, niin he eivät ole minun kavereita. Menin jokaisen entisen kaverini luo keskustelemaan asiasta. He huomasivat että olen silti sama tyyppi toki ulkoinen olemus oli hiukan rähjäinen sen myötä kun jouduin myymään kotini ja autoni rahapulan vuoksi että sain hankittua lisää viinaa. Siihen aikaan asustelin roska laatikoissa sekä rappu käytävissä, ruokani hankin kauppojen roska astioista sekä ruoka jonoista.

Elämä alkoi yhtäkkiä hymyillä. Minusta tuli alkoholin myötä paljon mukavampi ihminen. Olin kaikille avoin ja rehellinen. Huomasin että masennus loppui kuin seinään. Itse varmuuteni kasvoi valtavasti pystyin pokaamaan baarin kuumimman misun vaikka sen 2 metrinen poikakaveri oli vieressä, ei haitannut vaikka turpiin tuli kuhan muisti että pitää olla ainakin pari pulloa kirkasta alla kun turpiin ottaa.

Varastelimme autoja kavereiden kanssa mikä oli minulle aivan uutta, eihän kannabis päissään sellaista olisi voinnut ikiä tehdä sen helvetin "kuumotuksen" takia, mutta viinaa kun otin niin ei jännittänyt yhtää sekä moraali että omatunto oli täysin poissa toisin kuin kannabiksen kanssa nautin olosta.

Sain idean tähän kirjoitukseen, kun olin 24 tuntia käyttämättä alkoholia. Viimeisellä tunilla alkoi todella pahat kivut. Minua pyydettiin pari kuukautta sitten töihin, mutta nyt se ei tullut kuuloonkaan.Eihän rapuloissaan saa töitä tehdä, vihdoin löysin syyn sanoa pomolle että on niin kauhea olo että en voi tulla, toisin kuin kannnabista käyttäessä pomo olisi vaan nauranut ja sanonut että eihän kannabiksesta mitään oloa tule niinkuin ei tullutkaan.

Mietin, että olisiko alkoholi auttanut minunkin sairauteeni. Muistelin taaksepäin ja tajusin että en ole kuukausiin edes valitellut kipuja. Kokeilin juoda muutamana pullon iltana. Kivut lievenivät heti.

Näistä uusista kavereista, joita kutsuttiin yleisesti "alkoholisteiksi", tuli minulle parhaita kavereita. He olivat kaikkea muuta kuin kriminaaleja ja epäluotettavia idiootteja. Heidän myötään vasta tajusin mikä on ystävä.

On suorastaan huutava vääryys, että pontikan keitto on laitonta. Alkoholiin voi kuolla, mutta sen kieltolaki tappaa monia ihmisiä. Olen nähnyt elämäni varrella paljon pahoja juttuja, mitkä ovat seurausta kieltolaista. Yleinen harhaluulo on että alkoholia ei voi juoda yhteen putkeen yli 1 vuotta pitempään että sairastuisi vakavasti, itse join aamusta iltaan 10 vuotta ennen kuin haima tulehtui.

Mutta en todellakaan lopeta juomista tai siirry takaisin kannabiksen käyttäjäksi. Lääkärikin ehdotti lääke kannabista mutta kieltäydyin jyrkästi siitä koska se olisi suoraan sanoen sama kun sanoisin että haluan töihin uudestaan ja aloittamaan sen normaali elämän mitä sadat tuhannet muut suomaliset töissä käyvät tekevät.Ei kiitos!

En suosittele alkoholia kenellekkään, mutta eikö he jotka haluavat keittää sitä, saisi myös tehdä niin. Suorastaan järjetöntä, että ihmisiä syrjäytetään pontikan keiton takia. Ihmisiä he ovat silti.

Unelmani on korjata kaikki maailman vääryydet, ja olkoon tämä kirjoitus yksi niistä yrityksistä. Aion nyt mennä kavereideni kanssa juomaan pullon pontikkaa, sammumaan puistoon ja nauramaan kuka herää isoimmat paskat aamulla housuissa. Tuomitkaa minut siitä.
>> No. 5900935
Mulla on aiheuttanut mielen tylsistymistä, saamattomuutta ja laiskuutta. Ei oo tullut mitään ahdistuksia tai pelkotiloja. Tai no kerran oli kyllä, mutta olin ihan saatanan kännissä mihin päälle vedin savut.
>> No. 5900978
Tiedosto 132706836855.jpg - (11.44KB , 180x132 , 195721_142398859171304_54336_n.jpg )
5900978
>>5900822
Ilmeeni kun kolme ensimmäistä mainitsemaasi oiretta ei ole pysyviä ja neljäs ei suoranaisesti edes pidä paikkaansa.
>> No. 5900993
itse polttanut n päivittäin semmoiset 2kk vaikeat olot alkoi 1kk jälkeen mutta katosivat vuoden vaihteessa vaikka ganjan määrä on enemmänkin lisääntynyt.
>> No. 5900997
Tiedosto 132706842796.png - (57.26KB , 193x220 , 131833709150.png )
5900997
>>5900908
Vapo olisi hyvä kyllä, mutta taidan jättää polttelut ainakin vuodeksi, en ikinä halua samanlaisia fiiliksiä kuin mitä viimepäivinä tullut. Vaikka on ollut ilman polttoa.

En pystynyt nousta junaan, koska ahdisti niin vitusti, en pystynyt menemään elokuviin tyttöystäväni kanssa koska ahdisti niin vitusti.

-AP


>> No. 5901055
Bump, toivoisin että joku jolla samanlaisia kokemuksia jonnebiksesta, jakaisi tänne niitä. Mukava lueskella jos on kohtalotovereita.

Lähden kauppaan nyt, pitäkää langu pystyssä.

-AP
>> No. 5901096
>>5900782
Ap älä polta jos tulee noita oireita. Pidä pitkä tauko, niin voit taas huoletta poltella. Sama se on alkoholin kanssa. Jos sydän käy pelkillä rytmihäiriöillä kun juot viinaa, niin kannattaako silloin ryypätä?
>> No. 5901105
>>5900822
Lähde? Se ei sitten saa olla poliisin tai Irti hUUmeista ry:n "tutkimuksia".
>> No. 5901149
>>5900782
AP, kannabis ei sovi sinulle, joten älä polta sitä. Luulisi jo, että olet oppinut. Kannabis ei välttämättä ole laukaissut yhtään mitään sinun kohdallasi. Voihan olla, että nuo oireet vaivaisivat sinua ilmankin kannabista. Sen vaikutuksen alaisena kuitenkin jotkut voivat noita oireita saada, joten ei muuta kun jätät kannabiksen pois.
>> No. 5901150
>>5900997
Kannattaa pitää taukoa.
>> No. 5901156
Pari vuotta polttelua takana, samaistun vahvasti >>5900935 viestiin. Nämä fiilikset menevät kyllä nopeasti ohi kun pitää taukoa. Suhteellisen harmiton päihde kun osaa ottaa rauhallisesti sen kanssa, ikävä AP että sinulle on käynyt näin. Saa myös miettimään omaa käyttöä vähän tarkemmin.
>> No. 5901192
>>5901055
Olet laukaissut itsellesi paniikkihäiriön.. Hyvin yleistä pajapäiden piirissä. Älä polta, meinaan se pahentaa vain asiaa. Jos kuitenkin jatkat polttelua, niin saat itsellesi luulotaudin kaupan päälle. Se ei meinaan ole kivaa maata viikkoa sängyssä kalpeana pelosta ja puhelin kädessä soittamassa ambulanssia koska pelkää, että sydän pysähtyy. Kun sais sydänajatukset pois, niin mukaan tuli kasvaimet ym.. Se oli yhtä helvettiä. Nykyään kuitenkin olen niin hyvä psyykkaaja, että saan kaikki paniikki, kuolemanpelko ja luulotautiset ajatukset aisoihin ja voin vain hymähtää niille. SUosittelen kuitenkin, että pidät vähintään sen pari-kolme kuukautta taukoa..
>> No. 5901213
Kannabis "pehmentää päätä" ja jos on ennestään ns. psykoositaipumusta, saattaa todellisuuden taju pettää, tulla vainoharhaiseksi yms. Kannattaa vakavasti harkita lopettamista, jos tällaisi vaikutuksia huomaa.
>> No. 5901243
Tiedosto 132706921989.jpg - (38.05KB , 459x584 , 132282326688.jpg )
5901243
Ap, ongelmaasi on ratkaisu. Ota pari kaljaa tai rauhottava alle niin ongelmasi on ratkaistu. Terveisin ganjawelho
>> No. 5901270
jos pää alkaa pakottaa pelkoja jo kannabiksesta, älkää koittako muita psykedeelejä, heikko luontonne ei niitä kestäisi.
>> No. 5901298
>>5901213
Ap:een oireet eivät liity mitenkään psykoosiin tahi vainoharhaisuuteen. Ap:lla on perus paniikkihäiriö/ahdituneisuushäiriö. Silloin kannattaa lopettaa kun ne mummon kivat kukkaverhon kuviot alkavat puhua sinulle ja koiraa kusettaessa joka vilkaisulla näet viikatemiehen takana katkaisemassa kaulaasi. Se ei ole kivaa enää. t: kokemus-make
>> No. 5901322
>>5900782

Itsellä ekoilla kerroilla tuntui välillä, että pulssi on 200 pinassa, en tiedä oliko oikeasti mutta todella epämiellyttävä tunne. Nyt viimeisenä 3 kertana tämä ilmiö on täysin hävinnyt, eikä mitään epämiellyttävää kokemusta ole ollut. Ilmeisesti näinkin voi käydä ?

Polttelen varmaan 1½ kuukauden välein ja yleensä on alkoa alla.
>> No. 5901323
>>5901270
Kannabis ja muut psykedeelit ovat aivan eri asioita. Eivät siis korreloi mitenkään toisiaan.
>> No. 5901338
JONNEBIS LAILLISEX!!! KAIKKI JOTKA O ERI MIELT O VÄÄRÄS, MUTSI KANS!!!11!!ONEONE XDD
>> No. 5901350
>>5901322
Voi kyllä. Itselläni juuri pari ensimmäistä kertaa oli sellaisia sikiöasennossa tärisemisiä. Sen jälkeen niitä ei ole näkynyt.
>> No. 5901379
>>5901055
Itsellä ihan sama juttu. Aina ennemmin tullut korkeintaan hilpeä fiilis, mutta viime kertojen jälkeen iski hillittömät pelkotilat, paniikki ja heikko olo päälle.

Taidan lopettaa koko touhun, feels bad man.
>> No. 5901406
Polttelen lähes päivittäin (välillä enemmän, välillä vähemmän tai en ollenkaan) ja en ole huomannut juuri muita haittoja, kuin lähimuistin heikkenemisen.
Tapahtuu enemmän näitä ''mihi vittuun mä sen sytkärin jo laitoin'' juttuja
>> No. 5901417
Tiedosto 132706976452.jpg - (243.74KB , 656x875 , ganjasd.jpg )
5901417
>>5900782
KERRANKIN OLEN LÖYTÄNYT JONKUN JOKA SAA SAMOJA OIREITA POLTTAMISESTA! Itse olen polttanut nyt pari vuotta ja vain viikonloppuisin. Minulla fyysiset haitat (lihassärky, pääkipu jne.) ovat olleet pahempia kuin psyykkiset. Parin viikon tauolla saan kyllä yleensä kaikki oireet loppumaan. Ja sitten voi taas rauhassa pajautella viikonloppuna.
>> No. 5901569
bump
>> No. 5901590
Tiedosto 132707039875.jpg - (3.76KB , 128x156 , 132629579787.jpg )
5901590
>kannabis
>asiallinen keskustelu
>ylilauta

valitse toinen
>> No. 5901621
>>5901406

Satasen varmasti olet myös passivoitunut, paitsi jos fithomo.
>> No. 5901657
Kannabista jatkuvasti käyttävät tottuvat ja hyväksyvät alentuneen älykkyyden osaksi normaalia tilaansa. Kannattaa ainakin kokeilla pitää pidempi (pari kk.) tauko ja katsoa huomaako eroa.
>> No. 5901679
Huomasin että oli paska fiilis, passiivisuus ja muuta paskaa kun tuli joulun ympärillä poltettua normaalia enemmän (joo 3 krt viikko ei ole mitään teille jne.) Budi on selkeästi psyykkeelle vaikeampi päihde kuin alkoholi joka pistää vain kehon paskaksi. Vielä kun osaisi olla selvinpäin
>> No. 5901697
>>5901590
tuossa on kolme vaihtoehtoa?
>> No. 5901714
>>5901697
mee vittuun
>> No. 5901729
Tiedosto 132707087276.jpg - (17.32KB , 374x333 , 132630435062.jpg )
5901729
>>5901697
>> No. 5901801
Tiedosto 13270710982.jpg - (116.21KB , 1280x800 , o386779.jpg )
5901801
Kertokaahan hyviä kauhuleffoja joita katsella paaseissa.
>> No. 5901884
Tiedosto 13270713802.gif - (308.01KB , 250x191 , pikabloo.gif )
5901884
>>5901657
>alentuneen älykkyyden

Budi ei tee kenestäkään tyhmää. Moni budinkäyttäjä vaan on jo perusasetuksiltaan tyhmä.
>> No. 5902135
>>5901884
Kyllä budi tekee ihmisestä hitaan eli toisin sanottuna hieman hölmön. T pajauttelija
>> No. 5902163
AP postaa tissit, oireista päätellen sinulla on kuukautiset.
>> No. 5902325
Tiedosto 132707273624.png - (66.35KB , 1152x648 , Ripuliaku.png )
5902325
>>5902163
Olen mies, en postaa. Helpottavaa kuulla, etten ole ainoa jolle tulee tämmösiä fiboja.

Tässä itsetekemä sarjakuva.

Pidän nyt 6kk taukoa, katson sitten. :)

-AP
>> No. 5902365
No peruss "oireita" poissalukien paniikkikohtaus joka tosiaan pajari laukaisee lähes joka kerralla niille, joille se ei sovi. Näin olen siis huomannut.
>> No. 5902394
Ketään se ei tapa, mutta toisille ei sovi ja toisille sopii helvetin hyvin. Älkää ajatelko omaa napaa, laillistakaa se ja lopettakaa ryssämafian monopoli.
>> No. 5902441
10v päivittäisen bonginpolttelun jälkeen voin sanoa että keuhkot ja kurkku on paskana. Hädin tuskin voin enää polttaa kun riipii ja yskittää jatkuvasti ja meinaa tulla laatat suuhun kurkun kutinan ja yskimisen takia.

Saman efektin saan nykyään jopa vaporisaattorilla. Vaikka ei ole tupakan "paskoja" seassa niin kutittaa kurkkua ihan vitusti.
>> No. 5902481
>>5900978
Lähde tälle että eivät ole pysyviä? Kannabis (kuten moni muukin aine) *VOI* aiheuttaa pysyviä muutoksia aivoihin.
>> No. 5902506
>sydämentykytys
Verenpaine nousee
>paniikkikohtaus
haluat huumaaavan osan loppuvan liia aikaisin
>ahdistuneisuus
jonne
>sosiaalisten tilanteiden pelkoa
perus kuumotus
>kuolemanpelkoa

lopetin lukemisen tänän.
>> No. 5902549
>>5900782
LOL! en lukenut lankaa, mutta sulla on selkeästi samoja oireita kuin minulla oli ennen kuin tajusin ottaa vaan rennosti.
>> No. 5902645
Kannabis on paras päihde mitä on, hyöty-haittasuhteeltaan siis.
>> No. 5902676
>>5900782
Oletko minä!? :oo
Mul on aivan sama ongelma! Haluisin hiisaa mut vittuku ei pysty, juurikin samoista syistä!
>> No. 5902682
>>5902645
taidat unohtaa ilokaasun ja GHB:n
>> No. 5902879
>>5902481

Kannabiksen ei vain ole todettu aiheuttavan pysyviä muutoksia aikuisen ihmisen aivoihin. Ei ainakaan viimeiseen 50 vuoteen. Voi aika turvallisesti sanoa, että kannabis ei muokkaa aivoja pysyvästi. Ja huom. aikuisen ihmisen. Kehittymättömin teinin aivojenkehitykseen sen on todettu vaikuttavan. Se, että onko se negatiivista vai positiivista vaikutusta riippuu aikalailla tuurista.
>> No. 5902926
nauti kitsofreniast arbeit macht frei
>> No. 5904078
juuri samat ongelmat kuin ap:lla
>> No. 5904150
Oon nyt poltellu 2kk putkeen joka päivä eikä haittoja.

nyymien illan suunnitelmat

/// Viherteksteillä nyymien illan suunnitelmat:3 ///
AP on pelle ja starttaa tän homman.

>Sauna tulilla
>pari leipää nokan eessä, ne huiviin
>saunaan, kaljan kittaus alkaa
>illemmalla kamujen kaa nightclubbii crazybailaamaan.

ilta tod näk. 5/5 ja tavalliseen tapaani varmaan jonkun pillun saan myös mukaani.
Laajenna kaikki kuvat.
>> No. 5902414
LOL MAKE
>> No. 5902420
Tiedosto 132707295320.png - (178.07KB , 391x306 , 131981121234.png )
5902420
selvinpäin, nou mani, nou hani, minkäs teet.
>> No. 5902474
>happihyppelylle ulos
>suihkuun mahd. sauna
>koneelle
>"armoton_dataus.exe"
>valvomista

t. FC :-)
>> No. 5902492
Tiedosto 132707318736.jpg - (6.66KB , 196x211 , laree.jpg )
5902492
>>5902336
Kuvassa AP:n pillu :DDDDDD
>> No. 5902499
>kaveri hakemaan rautatieasemalta
>takaisin kotiin kaljakaupan kautta
>juo olutta
>mene baariin
>???
>herää kotoa
>> No. 5902510
SALVIAAA JES
>> No. 5902511
> Flunssassa reenit
> Tupakan lopettamis kitkut
> Tupakan lopettamis kitkut
> Tupakan lopettamis kitkut
>> No. 5902525
>kaljaa
>kaverille juomaan kaljaa
>kaljaa
>saunaa juomaan kaljaa
>kaljaa
>kanjaa
<
>> No. 5902575
Tiedosto 13270733953.jpg - (68.15KB , 618x342 , 132403411588.jpg )
5902575
>kaljaa ja lautaa:D
>AMARILLOOON FRENDIN KAAAA:D

en oo mikää ennustaja et mitä sen jälkee tapahtuu :D
>> No. 5902584
>syön
>poljen kaverille läppärin kanssa
>armotonta dataamista
>mahdollisesti saunaan
>lisää dataamista
>???
>profit
>> No. 5902585
Tiedosto 132707341835.jpg - (483.84KB , 889x1000 , pwnd.jpg )
5902585
>vitusti viiniä ja kaljaa
>mahdollisesti ryyppäämään kaverin saabin takapenkille
>meno vitun amis :D
>muutoin animua ja kalsarikännit
>> No. 5902654
Tiedosto 13270736308.jpg - (50.98KB , 658x370 , 132372029090.jpg )
5902654
>JONNELAAN SIELTÄ TIVOLIIN :DD yksin..
>> No. 5902655
Tiedosto 132707363072.jpg - (22.08KB , 393x191 , k_lohi1.jpg )
5902655
>Lohi uunista
>Perunat muusiksi
>hyvää ruokaa
>punaviiniä illaksi
>pilvee
>pari leffaakin vois ladata
>suloinen humala
>hymyssä suin nukkumaan
>> No. 5902717
>pelaa cs
>juo es


>> No. 5902728
Tiedosto 132707387070.jpg - (225.27KB , 500x649 , haruhi polttaa piippua.jpg )
5902728
>Kannabista
>Viinaa
>Tod.näk. kalsarikännit
>Animea ja leffoja?
>> No. 5902746
Tiedosto 132707393764.jpg - (31.36KB , 500x500 , lapsipomo.jpg )
5902746
Sauna lämpeämässä, mozarellapitsaa, kaljaa ja animua odottamassa.
>> No. 5902754
Tiedosto 132707395860.png - (374.09KB , 712x759 , jani.png )
5902754
>tommi ja mä
>ilta rullaillaan
>talvi illassa
>kauniissa
>äänet kaikuu taas
>ei huolia
>ei murheita
>silmiäni usko en kun se tyttö teki sen täydellisen frontside ollien
>> No. 5902766
>ole koneella
>syö sipsiä
>> No. 5902768
Tiedosto 132707400798.gif - (259.04KB , 198x153 , 131697373236.gif )
5902768
>>5902654
Ei vittu oletko se pukumies joka vaivaantuneen näköisesti pyörii pitkin Helsingin onnelaa aina yksin?
>> No. 5902779
Tiedosto 132707405074.gif - (3.08MB , 480x270 , 132585315452.gif )
5902779
>kaljaa
>WoWi
>lautailua
>> No. 5902786
>kaljaa
>viinaa
>(hanskahommia)
>Redline
>muuta animea
>sammuminen

>kavereille mesessä/facebookissa avautuminen johonkin väliin
>> No. 5902812
>>5902336
>>5902768
Olen t. Tonos
>> No. 5902816
Tiedosto 132707415923.jpg - (61.18KB , 401x422 , 132614832229.jpg )
5902816
>>5902768
rovaniemen:D mut muut tuntomerkit täsmäävät,
eli sama mies?:D
>> No. 5902838
>>5902786
nyt teemu vittu :D
>> No. 5902867
>Pullo sakea
>SWKotR
>Ei valittamista
>> No. 5902891
Tiedosto 132707435956.jpg - (27.64KB , 547x593 , 13255919087.jpg )
5902891
>kuskiksi
>autolla
>paskojen kännijuttujen kuuntelua, all night longg -.-
>> No. 5902903
>>5902786
>Redline
<KYLLÄ
Asiaa.
>> No. 5902919
>päiväunet
>ruokaa naamaan
>töihin
>> No. 5902929
>>5902812

Olet yksi säälittävimmistä neitsyt hikkyistä jota olen kuullut. ja 5/5 muijilla puhut varmaankin koosta? Tuskin siitäkään, niin vitun hikikomero olet.
>> No. 5902947
>>5902891
miksi?
>> No. 5902959
meinasko kukaan kuopiorockata tänään? XD
>> No. 5902969
>maksalaatikko huiviin
>kaverille saunaan
>kotibileisiin etkoille
>yökerhoon jatkoille
>liian kännissä kävelläkseen
>> No. 5902979
Tiedosto 132707460657.jpg - (29.84KB , 595x544 , 129477667278.jpg )
5902979
>>5902929
älä ragee kukkakeppi :D missä säilytät misaki tyynyäsi?
>> No. 5902982
4 kaverin kanssa 2 pulloa virun valgeeta (80%) ja saunaan!
'
>> No. 5902991
>>5902891
onko sit vittu pakko olla kuski jos pitää tollei ruikuttaa? neekeri!
>> No. 5903012
>ole sossupummi
>ole ryypännyt koko viikko
>kaverit lähtee tänään ryyppäämään
>vietä perjantai-ilta kotona nauttien sipsua ja limsua
>> No. 5903024
Tiedosto 132707473411.jpg - (230.79KB , 768x1024 , 130142392239.jpg )
5903024
>>5902947
ei oo fyrkkaa juoda, sama olla kuskina.
paremman puutteessa
>> No. 5903030
sauna, kaljaa, leffoja, tietokone
>> No. 5903039
>Krapula
>Parin tunnin päästä nukkumaan
>> No. 5903100
hyppäsin pois oravan-pyörästä ja join jo eilen :)
tänään ei fyffee juoda joten koti-ilta ellei joku tarjoa...
>> No. 5903128
>>5903024
itsekkin joudun kuskihommiin ja vien myös kuukausien pullot kauppaan, huomenna sitten juhlimaan :)
>> No. 5903281
>>5902959
ai tänään kuopiossa rockailemaan? :--D
>> No. 5903312
>Teen toisen VGA-SCART -kaapelin.
>(Myöhemmin) armoton vitutus jos ei Grundig synkronoidu senkään kanssa.
>> No. 5903323
Tiedosto 132707549517.png - (18.56KB , 252x249 , 1111.png )
5903323
>bissee aluksi kaverin pippaloissa
>mahdollinen säätö kukkaa
>poltetaan kukkaa
>makaan övereissä

Näin on mennyt viimeiset 3 viikonloppua putkeen.
>> No. 5903353
>lautailua ja samalla kokkailua
>odottelen kun tyty tulee töistä kotiin
>koti-ilta
>> No. 5903394
>>5903323
itym 10v
>> No. 5903465
>Baariin yhdeksäksi kaverin kanssa
>Kaljaa
>Exä todennäköisesti siellä
>Vonkaa pillua jos hän rupeaa taas suutelemaan
>> No. 5903511
>>5902336
make 13v
>> No. 5903522
Tiedosto 132707598188.jpg - (43.04KB , 640x427 , 13239258874.jpg )
5903522
>jotain safkaa
>pelaamaan biljardia ja kaljalle
>aikaisin kotiin ja nukkumaan, koska klo9 töihin

Tekisi mieli juoda enemmänkin pitkästä aikaa, mutta ei pysty.
>> No. 5903549
Tiedosto 132707605513.jpg - (16.89KB , 400x300 , 1324912487091.jpg )
5903549
>>5903465
Ja exältä tuli juuri kutsu kyseiseen baariin, eli hän on siellä
>> No. 5903581
>tärise krapulamasennuksissa koneen ääressä
>yritä mennä nukkumaan jossain vaiheessa
>liskoile koko vitun yö

feels batman
>> No. 5903615
Tiedosto 132707619712.jpg - (66.37KB , 480x360 , 01.jpg )
5903615
>>5902786
Tänään katsoin kyseisen elokuvan. Hyvä, erittäin hyvä.
>> No. 5903619
>>5903323
netti vitun vinkked lopeta se jonnebiksellä leijuminen olet pelle
>> No. 5903639
Tarkoitus olisi pysyä kotona ja ottaa olutta.
En vain ymmärrä kun on kännissä, niin ei tarvitse olla kuin puolituttu joka kysyy kaupungille, niin olen heti pää kolmantena jalkana lähdössä.

Tänään aistittavissa samaa.
>> No. 5903728
Tiedosto 132707647693.jpg - (8.33KB , 300x186 , 300px-Diggoo1.jpg )
5903728
>>5903619
langassa kysyttiin perjantain suunitelmia.Enkö saisi kertoa että siihen sisältyy kannabis?
Olisiko minun pitänyt valehdella että tyhjennän pääni liuottimilla?

mee sää lammas vittuun bää bää :D
>> No. 5903827
Tiedosto 132707670911.jpg - (69.11KB , 720x960 , 132406437218.jpg )
5903827
>kotona
>sipsua ja limsua
>ajoissa nukkumaan
>iha vitu jepa
>> No. 5903876
>tavalliseen tapaani
<kuva tapaan
fixattu'd
>> No. 5903973
>lanit
>nukkumaan
>> No. 5904107
Tiedosto 132707752570.gif - (572.91KB , 150x113 , 132614818770.gif )
5904107
>>5903549
Miksi hän on exä? jos sopii hieman udella.
>> No. 5904165
miten saisin kavereita..
>> No. 5904208
>>5904165
/sopo/ on sua varten

Archive